Анкета

Коя е най-изненадващата двойка съквартиранти във VIP Brother 2?

Архив

Архив
Opet

» Форум Голямата Уста виповете трябва ли да се държат като простаци са

Нов Отговор
 
тема автор дата
» виповете трябва ли да се държат като простаци са 345 2007-04-28 08:53
Извинени ли са виповете за просташкото и арогантното си държание само защото са випове? За тях това майтап ли е / Катето Евро / или модел на поведение ? Защо Данов не показа възвущение от изцепките на виповете, а се възмути от Христина , че го нарекла незнам си как? Значи може да си съставя мнение за някой, само когато е лично засегнат от този човек. Щом другите не са го обидили с нещо, те са готини , нищо че от устите им излизат простотии.
» ВИПОВЕТЕ pirinkol 2007-04-28 10:34
ТАКА ЛИ СЕ ДЪРЖАТ ВИПОВЕТЕ?НЕ ЗНАМ С КАКВО ПОКАЗАХА ЧЕ СА ВИПОВЕ.С ВЪСПИТАНИЕТО СИ,С ДЪРЖАНИЕТО СИ С КАКВО?
» i nakraia ilteko 2007-04-28 10:43
se darjaha kato oshtipani gospojici.
» С КАКЪВТО СЕ СЪБЕРЕШ -ТАКЪВ СТАВАШ gabri1111 2007-04-29 13:14
БЕШЕ ЛИ НЕОБХОДИМО ДА ГИ СЪБИРАТ?
» по повод простащините sve28 2007-05-04 18:18
Просташко поведение в къщата имаха само ВЕНЕТА и в частност ХРИСТИНА (от това, което се видя от 20.00ч).

Виповете и в частност КАТЕТО Евро имаха пълно право за негодувание. След като никой не протестира срещу наглостта и безочието селския манталитет ще царува.

Огледайте се около вас. Пълно е с хора с малки души, дошли от малък свят. Когато попаднат на по-хубаво място и сред по-добри хора - те смятат, че това им се полага и е тяхно. Ще се борят със зъби и нокти да оцелеят в тази среда. В подобни случаи най-често си казваме "под достойнството ми е да се занимавам с подобни хора" и така те вървят напред.

Световната истирия е пълна с такива примери. Един с.хитрец управляваше БГ цели 45 години. Огледайте вашите кметове. Те най-често не са от вашия град и са прекарали поне първите си 10-15 години в някой забутан район. Ако сте по-възрастни си спомнете годините на комунизма. Кои бяха директорите на държавните предприятия. Кое беше първото и задължително изречение в автобиографиите "произхождам от работничеко или селско семейство".

Малко приказки каза Катето Евро. Другите не казаха почти нищо.


» двоен аршин Jubrul 2007-05-04 19:06
Не само ВИП-овете, никой не трябва да се държи просташки, но това е само едно добро пожелание. За съжаление. Колкото е неуместно Катето (например) да нарича някого "куха лейка" и "тъпа селянка", толкова е неуместно и Христина да квалифицира някого, като "кавал". Мисълта ми в случая е, че доброто възпитание и нормите на общуване, би трябвало да се отнасят еднакво до всички и да важат за всички. Никой няма право да обижда друг и да се държи просташки, само защото се води ВИП и едва ли не на него му се полага да прави каквото си иска и подобно поведение му е простено по презумпция. Ама по същия начин и на Христина не й се полага да нарича някого "кавал", понеже била "момиче от народа" и към нея (по подразбиране) очакванията са по-малки.
За мен лично, няма никакво значение дали ще ме напсува Катето Евро, Брад Пит, или съседът ми. При всички случаи - това е просташко и не бих извинила подобно поведение, понеже едните били ВИП, а другият - не.
Данов, съвсем резонно коментира репликата на Христина, понеже беше насочена лично към него. Разумният човек, говори конкретно, а не "по принцип". Аз не чух Данов да казва, че е бил възхитен от репликите на Катето Евро, а и след като не е лично засегнат от тях, най-малкото - има право да не взима отношение по въпроса. Като един добре възпитан човек, той прие извинението на Христина, понеже е на достатъчно години и достатъчно е видял, за да знае че просто понякога хората в яда си, говорят каквото им падне. И с Катето (колкото и да не ми допадна гледката), случая не беше по-различен от нервния изблик на Христина. Да, реакцията й беше доста по-остра и многословна, просташка, но ВИП, или не и тя е човек, може да избухне и да наговори куп обиди, както това може да се случи на всеки "редови българин". Не е редно естествено, но едва ли има жив човек, който с ръка на сърцето би казал "такова нещо никога не ми се е случвало".
Истината е, че повечето от нас имат нереално високи очаквания към поведението на популярните (т.нар. ВИП) личности, че и към външния им вид дори. Често забравяме, че това са едни съвсем обикновени хора, които просто притежават някакъв талант, благодарение на който са станали по-известни от останалите. Стига се до парадокса да ги обвиняваме, че са неестествени в поведението си, че играят роли, че "носят маски", че се правят на нещо повече от нас, а когато пък си позволят да ни покажат чисто човешките си кусури и низки страсти - започваме да ги обвиняваме и наказваме, за това, че не се държали, както подобава на един ВИП. Все пак, ние знаем ли какво искаме да видим от тези които учатват в подоно шоу?! Хем да не се държат, като звезди, хем пък да са съвършенни като личности и да са лишени от каквито и де е негативни качества.....еми - няма такива хора просто. Нито ВИП, нито обикновени. Това просто не бива да го забравяме, когато гледаме подобни предавания.
А простотията разбира се, не бива да бъде търпяна, все едно кой проявява такова поведение. Ама да не мерим с "двойния аршин", че видите ли Хриса може да е казала, или направила нещо просташко, ама нейното е по-маловажно от подобни действия от страна на някой, който се води ВИП. Няма такова нещо. Това звучи, като: "Е, вярно че Деси е тъпа, ама пее много хубаво", пеенето й не я прави по-умна нали?
Поздрави на всички подвизаващи се из форума! :)))
» 345 KaSi 2007-05-04 20:47
Kato ne si gledal vnimatelno ne puskai takiva sme6ni temi...
» ВИПовете Lelka_debelkaa 2007-05-04 20:58
трябваше да се държат възпитано но под въпрос е колко бяха випове? Веско действа като политик аз мога да говоря и да плюя другите не.
» Е как ще каже веско на Катя Lelka_debelkaa 2007-05-05 00:34
ти защо говориш и ме злепоставяш, че си ми мила чиниите. Или защо казваш, че разправям тъпи вицове. Катя все пак е в светлина но виж Христина защо да не се възползва от нея? Всяка реклама му е полезна включително и на гърба на обикновенното момиче. Абе политик с две думи само той е прав и може да поправи света , ............а след него и потоп.
» с тази разлика jenince 2007-05-05 09:44
че Христина сипеше лайна, по собствения и израз, зад гърба на останалите, докато Евро не само я насмете публично (съвсем заслужено, макар и малко грубичко), но и обясни на главния стратег- Приморски.
 
 
 

Със съдействието на:

Спонсор

Медийни партньори

Радио Веселина
Радио Витоша
Радио Атлантик

Една продукция на

Една продукция на
 
web design: eDesign web design: www.edesign.bg

Copyright © 2007 www.bigbrother.bg.