Анкета

Коя е най-изненадващата двойка съквартиранти във VIP Brother 2?

Архив

Архив
Opet

» Форум Голямата Уста НЕ ГЛЕДАЙТЕ "ГОРЕЩО"НЕ ГЛЕДАЙТЕ "ГОРЕЩО"

Нов Отговор
 
тема автор дата
» НЕ ГЛЕДАЙТЕ "ГОРЕЩО"НЕ ГЛЕДАЙТЕ "ГОРЕЩО" svethristova 2007-05-03 22:20
НЕ ГЛЕДАЙТЕ "ГОРЕЩО"
» Няма)) dawn 2007-05-03 22:43
Аз и преди не го гледах много. Никога не съм харесвала Злобета. За мен не беше нужно да участва в Брадъра, за да разбера, че е зла. То си й личи по физиономията, по гласа и по въпросите в самото предаване.
» и да не гледаме - все едно :( Jubrul 2007-05-04 05:07
Дали гледаме "Горещо", всъщност не е особено важно. Едва ли между нас има накой зрител от "богоизбраните", на които пийпълметричните агенции (вече две на брой - каква радост!!!:))))) са монтирали от онези "вълшебни уредчета", които отчитат какво, кога и дали гледаме. Моля, ако във форума има такъв човек - нека да пише, много искам да "видя" някой такъв. Те (твърди се) са около 300 домакинства в България тези "щастливи хора", значи около 1000 души +-200. Ей, каква обективност само! :))) Тези хора определят рйтингите, в т.ч. и рейтинга на Венетиното предаване. За това казвам,че е без значение дали 1 000 000 от нас ще престанат да гледат "Горещо", или не, защото това никъде няма да се отчете. Освен, ако в този 1 000 000 не попаднат огромен процент от хората с "уредчетата". Иначе това предаване ще продължи да се води "високогледаемо" и Венета ще продължи да си вярва колко велика журналистка е.
Не е номерът ние да не гледаме. Важно е всички значими и интересни хора да не искат да гостуват в глупашкото й предаване. Тогава Вени ще потъне и без ние да избягваме НОВА в събота вечер. Само, че не вярвам това да се случи, защото жадни за изява "звездички" винаги ще се намерят. Венета скоро ще се отръска като "мокро куче" от това което й се случи покрай ВИП-а и пак ше си навири хиенското носле. А ние както винаги - ще гледаме невярващо и безпомощно....или няма да гледаме. Все едно.
» Съвсем изпростяхте! mariko 2007-05-04 17:12
С този призив да не се опитваш да ми даваш случайно тон в живота? Ще си гледам каквото и когато пожелая!
» напротив Lelka_debelkaa 2007-05-04 21:22
ще си го гледам, щом си имам мнение по въпроса и щом си я харесвам Венета. Достатъчно голяма съм и вече нито мама нито ти можете да ми кажете нещо такова .
 
 
 

Със съдействието на:

Спонсор

Медийни партньори

Радио Веселина
Радио Витоша
Радио Атлантик

Една продукция на

Една продукция на
 
web design: eDesign web design: www.edesign.bg

Copyright © 2007 www.bigbrother.bg.