Биография Любопитно Интервю Снимки Новини Номинации
Любопитно
Най-големият Ви успех

Гордея се с третият ми албум “Runaway”, както и с официалния ми уебсайт www.petiaonline.com, който се получи много хубаво. Но мисля че най-големия ми успех досега е това, че успявам да се справям с всичко, което живота ми поднася и се чувствам щастлива и на мястото си.

Най-екстремното Ви преживяване

Студентските ми години в Лондон. Живеех много скромно. Животът ми беше на крайности. Бях сама. Тъй като не произлизам от богато семейство нямах финансовата подкрепа на родителите ми. Лондон е много скъп за живеене град. Беше ми изключително трудно да се издържам и да плащам обучението си в университета. Гладувах. Нещата започнаха постепенно да се оправят, но в началото беше драстично и оцеляването ми през първите няколко години са наистина най-екстремното преживяване, което съм имала.

Най-голямата Ви мечта

Беше да уча музикален бизнес – но я осъществих. Сега трябва да мисля за нови големи мечти – например като да имам Номер 1 Хит в западноевропейските чартове, да имам красив дом и дете от човек, когото обичам...

Най-скъпата Ви вещ

Лаптопа ми ( целият ми живот и бизнес са в него!). Учебниците ми от Университета. Писма от близките ми, които съм събирала през годините.

Най-големият Ви страх

Страхувам се от болести и природни бедствия. Както и от височини...

Коя част от тялото си бихте коригирали?

Никоя

Колко време продължи най-дългата Ви връзка?

4 години.

С кои известни личности сте имали интимна връзка?

Разбира се, че няма да ви кажа! Аз съм дискретен човек и не се хваля с подобни неща.

Какво е за Вас секса?

Необходимост и удоволствие. Всъщност - голямо удоволствие!

Какво би Ви накарало да се изчервите?

Не съм сигурна...Много, ама много рядко се изчервявам. Може би, ако бъда поставена в позицията на свидетел на нещо, на което не бих искала да бъда свидетел...или ако бъда провокирана относно нещо интимно...