Биография Любопитно Интервю Снимки Новини Номинации
Интервю
Каква стратегия ще използвате, за да спечелите VIP Brother?

Ще бъда себе си. Нямам друга стратегия за момента. Може и да изградя някоя по-специална като видя кои са съквартирантите ми.

Какво не бихте си позволили да направите в Къщата?

Да капризнича. Да ударя някой, заради неадекватно изказване. Да изпадна в ярост.

Мислите ли, че медийният Ви образ представя истинската Ви същност?

Не съм сигурна какъв е медийният ми образ в България в момента и затова не мога да отговоря на този въпрос.

Какво ще направите с наградата, ако я спечелите?

Ще мисля като я спечеля. Няма смисъл да мисля предварително за нещо, което все още нямам.

Как се отразява кариерата на личния Ви живот?

Зле. Не ми остава време за личен живот, но съм си обещала през 2007 да взема мерки.

Какво е мнението Ви за жълтите медии?

По принцип, изключително уважавам достойния журналистически труд. Наясно съм с това, че журналистите си изкарват хляба с информация, новини, а доста от тях и с клюки. Но някои от тях наистина прекаляват с изкривяването на фактологията... За тези, които прекаляват мнението ми е негативно.

Кои са най-големите лъжи, които сте чули за себе си?

През 1997 по време на промотирането на моя сингъл “Good Times” на английския пазар, таблоидите Daily Sport и The Sun ме изкараха интимна с Дейвид Бекъм. Заглавията гласяха: „Виктория, пази мъжа си от Петя”. Е, нямаше нищо общо с истината. Всичко тръгна от едно интервю, което дадох за Daily Sport. Попитаха ме кой е любимия ми английски футболист. Бях току що пристигнала в Англия и не познавах футболистите им. Единственото име, което бях чула беше това на Дейвид Бекъм и то покрай това, че беше гадже на Виктория от Спайс Гърлс. Казах неговото име, за да не се изложа съвсем...По това време дори не знаех как изглежда....И като се почна от там какви ли не ги съчиниха.
През 2004 в един от българските жълти вестници бяха писали, че всъщност не живея в Лондон, че не ми било потръгнало с кариерата и че се крия в студентско общежитие в Дървеница...Смях се на воля като прочетох...
Пак някъде по същото време започнаха да пишат, че съм любовница на Милен Велчев. За мен самата беше голям шок. Разбира се, че няма нищо общо с истината... Човека си има жена, дете....оставете го на мира... А и аз никога не излизам с женени или обвързани мъже...и държа на принципите си!

Коя е грешката, за която съжалявате най-много?

Съжалявам, че не съм по-студена и въздържана в процеса на влюбване.

Как обикновено протича денят Ви?

Ако нямам снимки за видеоклип или фотосесии, денят ми минава в бизнес срещи, разговори по телефона, интервюта, записи в студио и най-вече пред лаптопа – имам бизнес кореспонденция с хора от цял свят, за която все не ми стига времето и трябва да наваксвам...Когато се събудя, първото нещо е да си направя кафе, преглеждам си пощата, изчитам новините в интернет, къпя се и слагам грим. Обличам се според настроението. Обичам хубава храна – така че вечер намирам време да хапна някъде на хубаво място – обикновено с приятели или със сестра ми Маргарита. Когато се прибера си довършвам кореспонденцията. В Англия гледах много телевизия, но признавам, че в България не гледам. Не притежавам телевизор и не ми липсва. Предполагам, че нещата ще се промнят за в бъдеще, защото планирам да се занимавам с телевизия - такава дето ще кара хората като мен, които не гледат телевизия да започнат да гледат.

Какви са плановете Ви след участието в шоуто?

Предстои ми заснемането на нов видеоклип - на песента “Obscenely Delicious”. Имам да довършвам и записите на две нови песни. Планирам и мое собствено телевизионно шоу. Освен това наред с професионалните ми планове си мисля, че е крайно време да изкарам шофьорски курс и да се науча да карам кола. Ако има човек, който вярва, че може да научи някой като мен, който е свикнал да бъде возен и не знае къде се намира спирачката, да се обади!