Анкета

Коя е най-изненадващата двойка съквартиранти във VIP Brother 2?

Архив

Архив
Opet

» Ники Кънчев

Ники Кънчев
Кратко представяне

Ники Кънчев е сред най-успешните български телевизионни водещи. Името му стои вече дълги години зад такива рейтингови предавания като “Стани богат”, “Биг Брадър”, „Вип Брадър”. Съвсем отскоро той прие ново предизвикателство – води най-новата супер игра на Нова телевизия - “Един срещу всички”.

Заедно с продуцентите от “СИА Адвъртайзинг” и ръководството на Нова телевизия Ники Кънчев успя да наложи и оформи един нов стил на тв водене, включващ стил, ерудираност, интелигентност и чувство за хумор.

Ники завършва телевизионна журналистика в Московския университет “Михаил Ломоносов”. Води свое авторско предаванане „Купон на изток от Рая” в първото частно национално радио у нас – “Дарик радио”. Кънчев има своя колонка всеки месец в списание „Грация” и всяка събота във вестник „7 дни спорт”. Голям фен на футбола и на ЦСКА. Обожава морето и планината. Обича приятелите си.

Интервю
Big Brother или VIP Brother?

Сякаш все повече ме влече VIP Brother заради блясъка, който има шоуто. Не от вчера и от днес е желанието на хората да надникнат под завивките на известните и това е един от законните начини. Още повече аз лично познавам повечето ВИП съквартиранти отдавна и в първия сезон и във втория. Така че ми е по-интересно наистина как ще се справят тези обиграни играчи в медийното пространство с предизвикателството. Big Brother от друга страна е далеч по-истински, по-автентичен и хората в него са по-големи оригинали, всмисъл скици. Там няма толкова грим и преструвки.

Предизвикателството...

Е да водиш предавания от такъв калибър и мащаб. Живо шоу, които знаеш че се гледат от милиони. Това си е предизвикателство, но професионалистите дават смело напред. Ако взема много да се замислям, свършено е с мен. Затова размчитам и на екипа и на предварителната подготовка.

Вдъхновението ...

Самият живот. Той е нашият подарък, който Господ и Родителите ни са ни направили. Всеки нов ден е вдъхновение за мен – да направя нещо ново – предаване, статия, среща с приятели. Мотивацията в душата на човека е нещо много важно. Душевните мързели не са моята кръвна група.

Вкъщи ...

Почивам си разбира се, но така или иначе постоянно съм на „Нова телевизия”, канала „Нова плюс” или в сайта Bigbrother.bg. Това е част от бизнеса. Няма как.

В телевизията

Тук е обратното – в телевизията съм като у дома си. Публиката е част от моето семейство. Екипът също. Те не са стени, които трябва да преодолявам за да стигна до зрителите. Всички сме едно цяло и моят успех и е техен успех и обратното.

В радиото

В радиото е една идея по-специфично, защото е по-интимно. Не е така разголено като по телевизора. В радиото господства Гласът на водещия и неговия чар и обаяние. Много е важна и музиката, която той пуска. Тя е основата на общуването.

Как успяваш ?

С двуразови тренировки по волейбол всяка седмица.

... и не би направил...

Секс в Къщата. А може би да. Знам ли.

След работа...

Пак на работа. Колелето затова е колело, защото се върти. Спре ли, гумата му спада. Опитайте и ще се убедите сами. Издиша.

Важно е...

Важно е да си важен, но по-важното е да си готин. Парафразирам Део, който цитира тази мисъл на Сашо Жеков пред Слави Трифонов.

Обичаш ...

Да обичам, какво друго. Това е въздухът, който дишаме.

Любимата ти дума

Море. Рила. България.

Със съдействието на:

Спонсор

Медийни партньори

Радио Веселина
Радио Витоша
Радио Атлантик

Една продукция на

Една продукция на
 
web design: eDesign web design: www.edesign.bg

Copyright © 2007 www.bigbrother.bg.